Vianočný list Ježiškovi

Nadchádza obdobie radosti, darov a mágie, a s ním aj možnosť vyjadriť svoje tajné priania Ježiškovi! Ak si minulý rok využil(a) akciu s obľúbeným Ježiškovým zoznamom, máme pre teba skvelú správu. Obľúbený list Ježiškovi je opäť spustený na Nekonecno.sk!

carousel Baner mobil (1)

Minuloročná akcia nám ukázala, že táto tradícia je naozaj v srdciach mnohých ľudí. Teraz sa môžeš znova podeliť so svojimi tajnými prianiami a zároveň ušetriť pri svojich nákupoch. Stačí napísať list Ježiškovi, v ktorom mu prezradíš, po čom tvoje srdce túži.

Ako to funguje? No, šikovníci v Nekonecno.sk sa postarajú o to, aby bol tvoj zoznam doručený priamo k Ježiškovi. Áno, dobre si prečítal(a)!  A aby toho nebolo málo, tvoj Ježiško dostane až 10-percentnú zľavu na celý nákup!

list-jeziskovi-stvorec2

Neváhaj a otvor svoje srdce, napíš list Ježiškovi a dovoľ mu spraviť tvoje Vianoce ešte špeciálnejšími. Predstav si, že dostaneš presne tie darčeky, po ktorých tvoje srdce túži a navyše s úžasnou zľavou.

A aby sme to Ježiškovi uľahčili, zľavový kód mu pošleme do 48 hodín od prijatia tvojho formulára. Teda budeš mať dosť času na to, aby si si ešte pred Vianocami urobil(a) radosť novým darčekom za výhodnú cenu.

Tak neváhaj a pripoj sa k tým, ktorí už objavili radosť z vianočného nakupovania na Nekonecno.sk. List Ježiškovi píšeme s láskou a očakávame, že nás tvoje priania potešia rovnako ako minulý rok. Pusti sa do toho a uži si vianočné obdarúvanie so zľavou!

Pozri si celú ponuku Vianočných tipov tu!

a4 list ježiško         a4 list ježiško (1)

*Akcia list Ježiškovi platí do 20.12.2023, po tomto dátume už neručíme, že stihneme odoslať zľavové kódy :(