Októbrový program v Nekonečne!

Nekonečno je pripravené na  strašidelný október a prináša ti nespočetné množstvo zábavy v duchu Halloweena! Poďme sa pozrieť na

skvelý program, ktorý na teba čaká tento mesiac:

carousel Baner mobil program

1. **Pokémon kvíz a super ceny:** Ak si fanúšikom Pokémonov, určite nechceš premeškať tento kvíz. Môžeš si vyskúšať svoje vedomosti o Pokémonoch a  vyhrať úžasné ceny. V nedeľu 15.10. o 18:00 v predajni Nekonečno Eurovea.

2. **Pokec s organizátormi Nippon Fest & Hangukon:** Toto bude príležitosť zistiť všetky tajomstvá a novinky týkajúce sa nadchádzajúcich festivalov. Určite sa máš na čo tešiť! V utorok 17.10. o 18:00 v predajni Nekonečno Eurovea.

3. **Harry Potter akčný deň:** Pre všetkých fanúšikov Harryho Pottera to bude skvelý deň! Zľavy na Harry Potter veci a kvíz o vecné ceny s možnosťou diskutovať o tvojich obľúbených knihách a filmoch s babami z Pottcasteru! Vo štvrtok 26.10. o 18:00 v predajni Nekonečno Eurovea.

4. **Halloween v maskách a cosplayoch:** Koniec mesiaca bude veľkolepý! Môžeš sa vyblázniť v maskách a cosplayoch a zapojiť sa do osláv Halloweenu. Bude to víkend plný kreativity a zábavy. Tešiť sa môžeš aj na hororový kvíz a mini aktivity počas celého víkendu! 28. 10 a 29.10. od 10:00 do 20:00  v predajni Nekonečno Eurovea.

halloween-banner

 

Je ťažké vybrať si, na ktorý program sa tešiť najviac, pretože každý z nich má svoje jedinečné čaro. Bez ohľadu na to, čo si zvolíš, Nekonečno v októbri bude určite plné zábavy a vzrušenia. Takže si nezabudni označiť dátumy v kalendári a pripraviť sa na fantastický mesiac plný zábavy a dobrodružstva!