Osláv deň matiek s matkou drakov

Máj nie je len lásky čas s rozkvitnutými stromami a nadopovanými alergikmi. Áno, toto všetko k máju patrí, ale patria k nemu aj výnimočné dni ako deň Star Wars - 4. máj - alebo výnimočný deň matiek, ktorý tento rok vychádza na nedeľu 12.5.2024.

Prečo vlastne deň matiek vznikol? 

Legendy hovoria, že táto slávnosť vznikla ešte za čias starovekého Grécka, kedy bolo počas jarných slávností zvykom vzdávať poctu Rhei, manželke Kronosa a matke mnohých božstiev v gréckej mytológii. Každá matka, rovnako ako Rhei, si zaslúži minimálne jeden deň v roku, ktorý je venovaný práve jej. 

Matky hrdinky

Každá matka je nebojácnou hrdinkou, u ktorej sa prebúdzajú rôzne schopnosti. Pýtate sa, aké má superschopnosti? Verte či neverte, je ich skutočne neúrekom.

  • rýchla ako Flash - keď počuje plač alebo má podozrenie, že niečo nie je v poriadku, zrazu sa objaví v sekunde
  • ochranárska a lojálna ako Captain America - chráni svoje dieťa aj bez štítu z vibránia
  • silná a vytrvalá ako Wanda - z lásky k dieťaťu obetujte všetko
  • dokáže sa zmeniť na Hulka - zelenú kožu síce nemá, no dieťa v matke štatisticky prebúdza Hulka aspoň raz mesačne

Schopností je ďaleko viac, no to by bolo na samostatný článok.

Deň matiek 2024 - prečo je výnimočný?

Ako iste viete, po 12 rokoch nastal opäť podľa čínskeho kalendára rok draka. Deň matiek + rok draka = deň matky drakov! Áno, máme na mysli Daenerys Targaryen za búrky zrodenú, prvú svojho mena, nespálenú, kráľovnu Mereenu, Andalov, Rhoynarov a Prvých ľudí…

Pri tejto výnimočnej príležitosti, ktorá opäť nastane len o 12 rokov sme si pre vás pripravili zľavy na vybrané produkty Game of Thrones - figúrky, komiksy, plagáty či iné drobné radosti. 

Akcia bude platiť v kamenných predajniach v Eurovea a Bory Mall a taktiež na eshope.

Deň matiek v Nekonečne

Deň matiek je síce len raz do roka, ale to neznamená, že si svoje mamy nemáme vážiť a oceňovať ich každý deň. Sú to tie najdôležitejšie ženy v našich životoch a zaslúžia si našu lásku, vďaku a úctu.

Urob tento rok svojej mame deň matiek výnimočným a zober ju v nedeľu 12.5.2024 do Nekonečna, kde čaká okrem Game of Thrones produktov kopec iných vecí, z ktorých si každý vyberie to svoje.

Možno u nás nenájdeš dračie vajcia, no určite u nás nájdeš ten správny darčekpre svoju Matku drakov a možno aj niečo, čo spraví radosť aj tebe.

Ponuku produktov v zľave nájdeš TU.

 

Tešíme sa na tvoju návštevu!