Takto vyzerala slávnostná premiéra nového Ghibli filmu

Dňa 16. januára sme mali tú česť byť svedkami slávnostnej premiéry dlhoočakávaného filmu "Chlapec a Volavka" od renomovaného štúdia Ghibli. Táto udalosť bola výnimočná nielen vďaka očakávanej kvalite filmu, ale aj vďaka spolupráci nekonecno.sk s festivalom Comics Salón a ASFK (Asociácia slovenských filmových klubov), ktorí spoločne pripravili pre nás neuveriteľne zaujímavý program.

1. Ohlásenie premiéry:
Očakávanie sa vyplnilo dňa 16. januára, keď sme mohli konečne uvítať našich divákov na premiére "Chlapca a Volavky". Štúdio Ghibli nám opäť raz darovalo pôsobivý príbeh, ktorý zasiahne srdce všetkých milovníkov animovaného umenia. Slávnostná premiéra sa konala v bratislavskom kine v Eurovea, Cinema City.

2. Spojenie síl:
Nekonecno.sk, Comics Salón a ASFK spojili svoje sily a vytvorili jedinečný zážitok pre návštevníkov. Táto kolaborácia priniesla do podujatia nový rozmer a nadčasový charakter. Táto kolaborácia nevznikla náhodou - mala za cieľ osláviť a vyzdvihnúť jedno z najvýznamnejších animačných štúdií na svete, štúdio Ghibli. Očakávaný film "Chlapec a Volavka" bol iba vrcholom ľadovca toho, čo toto štúdio pre nás vytvorilo v priebehu rokov. Spolu s partnermi sme chceli ponúknuť nielen premiéru filmu, ale aj pohľad do hlbších vrstiev Ghibli, jeho tvorby a vplyvu na svet animácie. Spojenie sil s festivalom Comics Salón a ASFK umožnilo vytvoriť kreatívny priestor, kde sa stretli nielen štandardný diváci ale aj fanúšikovia, umelci a odborníci na tému. Podujatie nezostalo iba pri sledovaní filmu, ale ponúklo príležitosť na výmenu názorov, objavovanie nových diel a prehlbujúcu sa lásku k svetu Ghibli.

P1160057

3. Program pre účastníkov:
Okrem samotného filmu si návštevníci mohli vychutnať aj ďalšie aktivity. Po úchvatnej premiére filmu "Chlapec a Volavka" sme nechali návštevníkov ponoriť sa ešte hlbšie do fascinujúceho sveta Ghibli. Zahartos, odborník na toto japonské animačné štúdio, predniesol pútavú prednášku plnú zaujímavých faktov, histórie a zákulisia tvorby filmov. Jeho vášeň a odbornosť prenikli do každého slova, čím umocnili už tak intenzívny zážitok z premiéry. Účastníci mali možnosť klásť otázky a hlbšie porozumieť tajomstvám, ktoré Ghibli prináša do sveta animácie.

Počas celého trvania akcie mali zákazníci, diváci aj okoloidúci možnosť odfotiť sa s cosplayermi, ktorí dodali podujatiu autentický nádych.

 P1160017  

4. Fotogaléria a spomienky:
Chceme, aby ste si túto nezabudnuteľnú premiéru mohli pripomenúť vždy, keď budete chcieť. Preto sme pripravili fotogalériu s najkrajšími momentmi zo slávnostnej premiéry. Pozrite si všetky fotografie v našom albume na Facebooku a nechajte sa unášať spomienkami na tento úžasný filmový zážitok.

Vďaka spolupráci s nekonecno.sk, Comics Salón a ASFK sme vytvorili podujatie, ktoré nezostane len v pamäti, ale aj v srdciach všetkých, ktorí sa zúčastnili. Ďakujeme všetkým, ktorí prispejali k úspechu premiéry "Chlapca a Volavky". Tešíme sa na ďalšie podobné udalosti, ktoré nám prinášajú radosť a dobrodružstvo sveta animácie.

Nechcete premeškať ďalšie takéto podujatie? Sledujte nás na instagrame a facebooku, kde pravidelne zdieľame pripravovaný program a podujatia!