Bonusový program

Bonusový program predstavuje spôsob poďakovania za vaše nákupy v našom eshope. Pre verných a pravidelných zákazníkov ponúkame bonusový systém za realizované nákupy a ďalšiu aktivitu (registrácia, prihlásenie k odberu mailingu). Celková suma, ktorú vynaložíte na nákup našich produktov, bude automaticky prevedená na bodovú hodnotu vo forme bodov s názvom Infinito a to v pomere 0.05 EUR = 1 infinito. Body Infinity môžu zbierať iba registrovaní zákazníci.

Ako môžem získať bonusové body - Infinitá?

Infinito získavate za každý uskutočnený a zaplatený nákup. Akonáhle zhromaždíte dostatok Infinitov, môžete ich uplatniť v rámci vášho ďalšieho nákupu. Inými slovami: čím viac nakupujete, tým väčšie zľavy môžete získať. Infinitá sa vám pripočítajú až po uhradení objednávky a nie hneď po nákupe. Naopak po stornovaní alebo dobropisovaní faktúry (keď sa tovar vráti neprevzatý alebo ako vrátený) sa Infinitá odčítajú rovnakým vzorcom, ako sa pripísali. Infinitá sa pripočítajú podľa vzorca 1 EUR = 1 Infinito.

Môžem získať Infinitá aj inak?

Áno môžete. Za vašu registráciu vás odmeníme 20 Infinitami. Za prihlásenie k odberu noviniek máte od nás 20 Infinitov.

Ako môžem Infinitá uplatniť?

Vaše nazbierané Infinitá vám prinášajú zľavy. Stav vašich Infinitov môžete vidieť po prihlásení k svojmu zákazníckemu účtu. V košíku vidíte stav bonusových Infinitov s možnosťou ich použitia.

Kombinácia so zľavovými kupónmi

Na jednej objednávke nie je možné použiť Infinitá a zároveň uplatňovať zľavový kupón. Ak chcete uplatniť kupón, nebudete mať možnosť zlacniť objednávku použitím Infinity a naopak. Použitý zľavový kupón ovplyvňuje celkovú čiastku objednávky a teda aj celkový počet získaných Infinity.

Prehľad Infinity

Prehľad počtu získaných bonusových Infinity je vždy dostupný zo stránky "Prihlásenie" a po kliknutí na "Môj účet" v pravom hornom rohu nášho e-shopu. Po prihlásení do vášho účtu sa dozviete bilanciu vaších Infinity na základe uskutočnených nákupov. Prosím, berte na vedomie, že počet vašich bonusových Infinity bude pripočítaný až po uhradení objednávky. Po každom uplatnení vašich Infinity bude ich počet okamžite odpočítaný z vášho bonus účtu.

Čo keď si zakúpim produkt bez využitia bonusových Infinity a rozhodnem sa ho vrátiť? Čo sa stane so získanými Infinity?

Keď vraciate zakúpený produkt, tak zároveň vraciate získané bonusové Infinity. Vaša bodová bilancia bude prepočítaná späť na pôvodný stav pred týmto nákupom.

A čo platnosť mojich Infinity?

Platnosť Vašich bonusových Infinity je obmedzená na 365 dní. Preto ich používajte v predstihu a často!

Ďalšie informácie

Infinity nie sú menou a nemajú žiadnu skutočnú peňažnú hodnotu. Vyhradzujeme si právo kedykoľvek zmeniť parametre programu, prípadne ho zrušiť. V prípade zneužitia programu alebo podvodu budú sankcie zahŕňať pozastavenie zákazníckeho práva na účasť v tomto programe. Pri výmene tovaru sa NEDAJÚ bonusové Infinity uplatniť!